Çanakkale Boğazı'nda arızalanan gemi karanlık Liman'a çekildi

Çanakkale Boğazı'nda arızalanan gemi karanlık Liman'a çekildi

100 metre uzunluğundaki kuru yük gemisi, makine arızası nedeniyle güvenli bir bölgeye yönlendirildi.

Çanakkale Boğazı'nda meydana gelen makine arızası nedeniyle 100 metre boyundaki bir kuru yük gemisi, kılavuz kaptan ve römorkör eşliğinde Karanlık Liman Demir Sahası'na yönlendirildi. Olayın ardından bölgede herhangi bir tehlike oluşturulmaksızın, gerekli güvenlik önlemleri alındı. Gemi mürettebatı, arızanın giderilmesi için çalışmalarına başladı.

igea.jpg

"RAZOUK" ADLI GEMİ ÇANAKKALE BOĞAZI'NDA ARIZALANDI

Aliağa'dan Bulgaristan'a seyir halinde olan "RAZOUK" isimli 100 metre boyundaki kuru yük gemisinde, Çanakkale Boğazı Karanlık Liman Demir Sahası önlerinde makine arızası meydana geldi.

Gemi, Çanakkale Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi'nin koordinasyonunda, kılavuz kaptan ve "KURTARMA-3" römorkörü refakatinde götürüldüğü Karanlık Liman Demir Sahası'na emniyetle demirletildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN