Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Kanarya'nın yıldız ismi takıma veda ediyor...

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Kanarya'nın yıldız ismi takıma veda ediyor...

Bu sezon Mourinho önderliğinde Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig'de 8. haftayı BAY geçen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, devre arasında yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Sarı-lacivertli ekip, yıldız ismiyle ayrılık kararı aldı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan milli yıldız İrfan Can Kahveci, henüz kulübüyle sözleşme yenilemedi.

Fotomaç'ın haberine göre; Yaz aylarında orta saha oyuncusunun menajeriyle masaya oturan sarı-lacivertli yönetim resmi bir adım atmadı.

İrfan Can Kahveci: Süper Lig'in ceza sahası dışı kralı

Hem bu konuda resmi adımların atılmaması hem de Jose Mourinho'nun İrfan'a yeterli sureyi vermemesi tecrübeli oyuncuda moral bozukluğu yarattığı öne sürüldü. Milli yıldızın bu nedenlerden dolayı devre arasında takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Rennes, Marsilya ve Villarreal'in yıldız orta saha oyuncusunu takibe aldığı iddia edildi. Yıldız orta saha oyuncusu bu sezon 11 maçta sadece 416 dakika sahada kalabildi, 1 gol attı, 1 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN