Acun Ilıcalı Mauro Icardi'yi hedef aldı! "Fenerbahçe başkanı ile dalga geçerse biz de..."

Acun Ilıcalı Mauro Icardi'yi hedef aldı! "Fenerbahçe başkanı ile dalga geçerse biz de..."

Fenerbahçe asbaşkanı Acun Ilıcalı, Kadıköy'deki derbi sonrasında 'Ali Koç' yazılı formayla sevinen Galatasaray'ın Arjantinli golcü İcardi'yi hedef aldı.

Fenerbahçe asbaşkanı Acun Ilıcalı, canlı yayında Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü İcardi'yi hedef aldı. Ilıcalı'nın Arjantinli golcüye yönelik sözleri sosyal medyada gündem olurken çok sayıda etkileşim aldı.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Derin Futbol' adlı programa katılan Acun Ilıcalı, Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisi sonrasında İcardi'nin soyunma odasında 'Ali Koç' forması giyerek sevinmesine tepki gösterdi.

Icardi'nin bu hareketinin 'saygıyı yıktığını' vurgulayan Ilıcalı, açıklamasında şu ifadeleri kulllandı:

"Galatasaray oyuncusunun Fenerbahçe başkanının ismini giyen forma giymesi de saygı çerçevesini yıkan hareketler. Değerli bir futbolcu olabilir ama Fenerbahçe başkanı ile dalga geçerse biz de futbolcularımızı tutamayabiliriz. Bizim örf ve adetlerimizin dışında şeyler bunlar."

Habervitrini.com | Icardi Ali Koç u delirtti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN