Husiler'den İsrail'e balistik füze saldırısı

Husiler'den İsrail'e balistik füze saldırısı

Yemen'deki Husiler, balistik füzeler ve İHA'larla İsrail'in güneyindeki Eylat ile orta kesimlerdeki Yafa kentlerini hedef aldıklarını açıkladı.

Yemen'deki Husiler, katil İsrail'in güneyindeki Eylat ve orta kesimlerdeki Yafa kentlerine iki balistik füze ve çok sayıda İHA ile saldırı düzenlendiğini duyurdu. Saldırının detayları ve olası hasar hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Husilerin bu eylemi, bölgede gerilimi artıran yeni bir adım olarak değerlendiriliyor.

Husileri Sözcüsü Yahya Seri, kendilerine bağlı silahlı kuvvetlerin işgal altındaki Yafa kentinde iki İsrail askeri hedefini, Filistin- 2 ve Zulfikar füzeleriyle vurduğunu ve "operasyonun başarıyla sonuçlandığını" ifade etti.

"İHA'LAR HEDEFLERİNİ BAŞARIYLA VURDU"

Daha önce Eylat kentine bağlı Um Raşraş bölgesine Yafa ve Samad 4 türü İHA'larla saldırı düzenlediklerini aktaran Seri, orta kesimlerdeki Yafa'ya da İHA'larla benzeri saldırılar gerçekleştirdiklerini paylaştı.

Husilerin Sözcüsü Yahya Seri, saldırılarda İHA'ların bir kısmının hedeflerini başarıyla vurduğunu dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN