Sürpriz hamle! Barcelona, Fenerbahçe'nin yıldız ismine kancayı taktı...

Sürpriz hamle! Barcelona, Fenerbahçe'nin yıldız ismine kancayı taktı...

İspanyol dünya devi Barcelona, yaz transfer döneminde sürpriz bir transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor. İspanyol devi, Fenerbahçe'nin golcü ismine kancayı taktı.

Bu sezon Alman teknik adam Hansi Flick yönetiminde İspanya LaLiga'da başarılı sonuçlara imza atan Barcelona, sürpriz bir transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor. İspanyol devi, gözünü Fenerbahçe'nin yıldız ismine dikti.

İspanyol Sport gazetesinin haberine göre; Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Barcelona, Fenerbahçe'nin yıldız ismini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Maddi anlamda zorluklar yaşayan İspanyol devinin, sezon sonunda serbest kalacak oyuncuları gündemine aldığı ve bu oyuncular arasında Edin Dzeko'nun da yer aldığı öne sürüldü. Bu sezon Fenerbahçe forması altında 13 maçta görev alan Boşnak golcü, bu karşılaşmalarda 9 gol 2 asiste imza attı.

Ayrıca Barcelona'nın transfer listesinde Cristiano Ronaldo, Olivier Giroud, Raul Jimenez, Moussa Dembele ve Luka Jovic'in isimlerinin de yer aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe forması altında 59 karşılaşmada görev alan Boşnak golcü, bu karşılaşmalarda 34 gol 12 asiste imza attı.

Edin Dzeko - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN