Galatasaray onu gönderdiği için bin pişman! Aslan'ın eski yıldızı dünya yıldızlarını solladı!

Galatasaray onu gönderdiği için bin pişman! Aslan'ın eski yıldızı dünya yıldızlarını solladı!

Okan Buruk yönetiminde üst üste 3. şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'ın eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında dün akşam sahasında Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray'ın eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla dünya yıldızlarını solladı. Aslan'ın eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Geçen sezon yaz transfer döneminde kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele, sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı. Fazla kiloları ve formsuz görüntüsüyle beklenen katkıyı veremeyen yıldız orta saha oyuncusu, yeni takımında dünya yıldızlarını solladı.

ÜÇÜNCÜ KEZ HAFTANIN 11'İNE SEÇİLDİ

Fransa Ligue 1 takımlarından Nice'te forma giyen Tanguy Ndombele, bu sezon üçüncü kez haftanın 11'ine seçilerek çarpıcı bir istatistiğe imza attı.

Ligue 1'de bu hafta oynanan maçta Nice sahasında PSG ile berabere kalırken Ndombele üçüncü kez haftanın 11'inde yer aldı. Fransız orta saha oyuncusu, daha önce 3. ve 5. hafta karşılaşmaları sonrasında haftanın 11'ine seçilmişti.

Tanguy Ndombélé - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Nice forması altında 8 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu, takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Galatasaray forması altında ise 26 müsabakada görev alırken sadece 1 asiste imza atmıştı.

Fransız oyuncunun yeni takımında gösterdiği performans sarı-kırmızılı camiada büyük pişmanlık yaratırken bazı taraftarlar 'onu keşke göndermeseydik' yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN