Aslan'a 20 milyon euroluk süper yıldız! Galatasaray bombayı patlatıyor...

Aslan'a 20 milyon euroluk süper yıldız! Galatasaray bombayı patlatıyor...

Yaz transfer döneminde Osimhen transferiyle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, kış transfer döneminde de bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de üst üste üçüncü kez şampiyonluğu ve Avrupa Ligi'nde mutlu sona ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, transferde 20 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Aslan, gözünü Fransa'ya dikti.

Yaz transfer döneminde Osimhen ve Sara gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, kış transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Aslan, 20 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

A Spor'un haberine göre; Hücum hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, Fransa seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Aslan, Paris Saint Germain forması giyen Marco Asensio'yu transfer listesine aldı. Sarı-kırmızılı ekibin, İspanyol golcüyü kadrosuna katarak ses getirecek bir hamleye imza atmayı amaçladığı iddia edildi.

Sarı-kırmızılı ekip, güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Asensio'yu transfer etmek için çalışmalara başladı. Fransız devi PSG forması altında 36 karşılaşmada görev alan İspanyol golcü Fransız devinde 6 gol 9 asiste imza attı.

Fenerbahçe için Marco Asensio iddiası

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN