Ancelotti'den Arda Güler'e gönderme: 'O rolünü biliyor'

Ancelotti'den Arda Güler'e gönderme: 'O rolünü biliyor'

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, İspanyol ekibinde gündemden düşmüyor. Madrid teknik direktörü Ancelotti, Güler için önemli açıklamalar yaptı.

Real Madrid'in ve A Milli Takım'ın yıldız ismi Arda Güler, İspanya'da gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz sezon Madrid ekibine transfer olan Güler, fazla süre alamadığı için başka bir kulübe kiralık olarak gitmek istiyordu. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti ise bu tutumundan dolayı taraftarın tepkisine maruz kalmıştı. Yeni sezonda Güler'e daha çok şans veren Ancelotti, Arda ile ilgili açıklamalarda bulundu.

arda-guler-sampiyonlar-ligi-finalinde-oynayacak-mi-carlo-ancelotti-cevap-verdi-mvc4-cover.webp

Tecrübeli teknik direktör, "Arda Güler, sezonun bu noktasında geçen sezona göre daha fazla süre aldı. O rolünü biliyor. Burada kesinlikle geleceği var" ifadelerini kullandı. Arda'nın önümüzdeki maçlarda Real Madrid formasıyla daha çok süre alması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN