Fenerbahçe'de Cenk Tosun formayı unuttu: Yedek kulübesine hapsoldu! Sadece 58 dakika...

Fenerbahçe'de Cenk Tosun formayı unuttu: Yedek kulübesine hapsoldu! Sadece 58 dakika...

Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Cenk Tosun, Fenerbahçe'de formayı unuttu. Milli golcü, sarı-lacivertli ekipte sadece 58 dakika süre aldı.

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan milli golcü Cenk Tosun, formaya hasret kaldı. Kanarya'nın yıldız golcüsü yedek kulübesine hapsoldu.

Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nın ardından Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan milli golcü Cenk Tosun, Fenerbahçe'de beklentilerin altında kaldı. Golcü oyuncu sarı-lacivertli ekibe transfer olduğu günden bu yana beklenen katkıyı sunamadı.

Büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer olan Cenk Tosun, bu sezon sarı-lacivertli forma altında sadece 5 karşılaşmada görev aldı. Jose Mourinho yönetiminde sadece 58 dakika süre alan golcü oyuncu skor katkısı sunamadı.

Golcü oyuncu son olark 26 Eylül'de oynanan Union Saint-Gilloise karşılaşmasında görev alırken sadece 4 dakika forma şansı bulabildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN