Fenerbahçe bombayı patlattı! Kanarya'dan 15 milyon euroluk anlaşma...

Fenerbahçe bombayı patlattı! Kanarya'dan 15 milyon euroluk anlaşma...

2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, kış transfer sezonu için ilk transferini bitirdi. Kanarya, 15 milyon euroluk bombayı patlattı.

Yaz transfer döneminde Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe, kış transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe, bombayı patlattı.

2013-14 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon Mourinho yönetiminde dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, kış transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Orta sahasını güçlendirme kararı alan sarı-lacivertli ekip, orta saha transferinde mutlu sona ulaştı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, Cristian Medina transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli ekibin 22 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu için Arjantin ekibi Boca Juniors ile anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Kanarya'nın Medina transferi için Boca Juniors'a 15 milyon Euro bonservis bedeli + 5 milyon Euro bonus ödeyeceği iddia edildi.

Bu sezon Boca Juniors formasıyla 29 maça çıkan orta saha oyuncusu 3 gol 3 asiste imza attı. Medina'nın kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2027 tarihine kadar devam ediyor. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değerinin 13 milyon euro olduğu öğrenildi.

Cristian Medina'nın yeni piyasa değeri açıklandı - Arjantin ligindeki en değerli isimler | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN