Sadettin Saran'dan olay açıklama! 'Aday olsaydık İtalyan'ı getirecektik'

Sadettin Saran'dan olay açıklama! 'Aday olsaydık İtalyan'ı getirecektik'

Fenerbahçe'de geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen başknlık seçiminde Ali Koç lehine adaylıktan çekilen Sadettin Saran olay açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Haziran ayında gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinde daha önce adaylığını açıklayan ancak eski başkan Aziz Yıldırım'ın adaylığını göstermesiyle yarıştan Ali Koç lehine çekilen Sadettin Saran önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Koç ve yönetimine her daim destek olan Saran, adaylıktan çekilmeseydi getireceği teknik adam ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

1437510992-jpg.webp

Saran, Fenerbahçe seçimlerinde aday olsaydı teknik direktör olarak Antonio Conte ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. İtalyan teknik adam ile her konuda anlaşan Sadettin Saran, "Niyetimiz öyleydi. Ama olmadı. Mourinho iyi bir hoca ve kalitesi tartışılmaz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN