Arda Güler Real Madrid'e veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Arda Güler Real Madrid'e veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler, İspanyol dünya devine veda ediyor.

Yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler, İspanyol dünya devine veda ediyor. Mili yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla Real Madrid'e transfer olan ancak İspanyol ekibinde beklentilerin altında kalarak yedek kulübesine mahkum olan milli yıldız Arda Güler, Real Madrid'e veda ediyor.

Sabah'ın İspanyol basınından derlediği habere göre; Bu sezon Real Madrid forması altında sadece 4 maçta görev alarak 89 dakika sahada kalan 18 yaşındaki milli yıldız Arda Güler, Madrid ekibine veda etme kararı aldı.

Real Madrid'in Arda'nın daha fazla forma şansı bulması için genç yıldızı kiralamayı düşündüğü öne sürüldü.

İngiliz devi Tottenham ile Almanya'da şampiyonluk mücadelesi veren Bayer Leverkusen'in Arda'yı kiralamak için devreye girdiği iddia edildi. Tottenham'ın transferde en ciddi takım olduğu belirtilirken Bayer Leverkusen'de ise Xabi Alonso'nun takımda kalması halinde adımlar atılacağı öne sürüldü.

Yıldız oyuncunun transferi konusunda yaz transfer döneminde hareketli günlerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN