Angel Di Maria transferde kararını verdi

Angel Di Maria transferde kararını verdi

Uzun bir süredir ismi Beşiktaş ile anılan Angel Di Maria kararını verdi. Arjantinli yıldız futbolcu, kariyerine sürpriz bir takımda devam edecek.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Teknik direktörlük koltuğuna Giovanni van Bronckhorst'u getiren Siyah-Beyazlılar, Rafa Silva transferiyle de taraftarları mutlu etti. Beşiktaş, Silva'nın yanı sıra bir süredir Angel Di Maria için de uğraş veriyordu. Arjantinli yıldız, kariyerinin yeni aşamasında hangi kulüpte oynayacağına karar verdi.

Adı Beşiktaş ile anılıyordu: Angel Di Maria'dan transfer kararı! - Son Dakika Spor Haberleri | Cumhuriyet

Radio Continental'de yer alan habere göre Beşiktaş, Di Maria'ya 2 yıllık sözleşme teklif etti. Ancak Arjantinli yıldız, Beşiktaş'ın bu teklifini reddetti. Haberde 36 yaşındaki futbolcunun Arjantin Ligi ekiplerinden Rosario Central'den gelen teklifi kabul ettiği belirtildi.

Geçen sezon Benfica formasını 50 maçta terleten Di Maria, toplam 32 gole doğrudan katkı sağlamayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN