MHP'li Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı: Ameliyat olacak

MHP'li Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı: Ameliyat olacak

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, TBMM'de rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Beyninde ur olduğu tespit edilen Akçay ameliyat olacak.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, TBMM Genel Kurulu'nda vergi düzenlemesine ilişkin teklif görüşmelerinde rahatsızlandı.

Hastaneye kaldırılan Akçay'a tetkik ve tahliller yapıldı. Beyninde ur olduğu tespit edilen Akçay'ın pazartesi günü ameliyat olması bekleniyor.

haber-gorseli-001.jpg

ERKAN AKÇAY KİMDİR?

Erkan Akçay 2 Nisan 1961 tarihinde Burdur'un Yeşilova ilçesinde doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu ve Maliye Bakanlığında Muhasebat Kontrolörü olarak çalıştı. İzmir Defterdar Yardımcılığı, Manisa ve Balıkesir Defterdarlığı, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı yaptı.

Evli ve iki çocuk babası olan Akçay, İngilizce bilmektedir.

Akçay, ilk defa 2007 Türkiye genel seçimlerinde MHP Manisa milletvekili olarak meclise girdi ve Plan ve Bütçe Komisyonunda görev yaptı. 2011, Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde tekrar MHP Manisa milletvekili olarak meclise girdi. Günümüzde MHP Grup Başkanvekilliği görevini sürdürmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN