İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho 23 yaşındaki yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho 23 yaşındaki yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde takımdan gidecek isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho 23 yaşındaki yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Takımdan ayrılacak isimler netleşti. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho 23 yaşındaki yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

İSMAİL KARTAL SAHAYA AYAK BASTIRMIYORDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarında devam ediyor. Transfer dönemini hareketli geçiren sarı-lacivertli ekipten ayrılacak isimler belli oldu. Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Levent Mercan hazırlık maçlarında ve antrenmanlarda Jose Mourinho'nun gözüne giremedi. Fatih Karagümrük'ten ayrılıp Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan Levent Mercan ilk 11'de forma garantisi alamayınca kiralık olarak sarı-lacivertli takımdan ayrılmaya karar verdi.

yeni-proje-2024-07-26t122704-062.jpg

MOURINHO 23 YAŞINDAKİ YILDIZI FENERBAHÇE'DEN KOVDU! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Sezonun ilk transferlerinden olan ve Fatih Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye katılan Levent Mercan, Jose Mourinho tarafından yetersiz bulundu. Fenerbahçe'de forma savaşı vermek isteyen ancak Jose Mourinho'nun yönetime gönderdiği raporda yetersiz bulunan Levent Mercan bu gelişmenin ardından kiralık olarak sarı-lacivertli formaya veda etme kararı aldı. Levent Mercan için Süper Lig kulüpleri şimdiden sıraya girerken sol bekte oynayan ismin tercihinin yurt dışı olduğu öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-26t122730-714.jpg

Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkat çeken ve Fenerbahçe'ye 2 milyon Euro bonservisle transfer olan Levent Mercan'ın sarı-lacivertli ekiple sözleşmesi 2028 yılına kadar devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN