Kahvaltıya bu lezzet olmadan kimse oturmayacak! Her lokmada ayrı bir lezzet lalanga tarifi…

Kahvaltıya bu lezzet olmadan kimse oturmayacak! Her lokmada ayrı bir lezzet lalanga tarifi…

Kahvaltı sofralarına daha keyifli bir hale getirmek isteyenler bu tarifi mutlaka bir şans vermeli. Bir kez deneyen bir daha bu lezzet olmadan sofraya dahi oturmayacak. İşte kahvaltının aranan lezzeti lalanga tarifi…

Sabah gözünüzü açar açmaz hayaliyle sizi alıp götürecek bu lezzet muhteşem bir kahvaltı seçeneği oluyor. Evde kolayca yapabileceğiniz bu tarif hem sevdiklerinize hem de sizi mutlu edecek. Pratik olduğu kadar lezzetli oluşuyla da artı puan kazanıyor. İşte kahvaltının aranan lezzeti lalanga tarifi…

LALANGA TARİFİ

Malzemeler:

2 adet yumurta

1,5 su bardağı süt

2 yemek kaşığı yoğurt

1 çay bardağı kaşar peyniri

2 su bardağı un

1 çay kaşığı tuz

Kızartmak için:

1/3 su bardağı sıvı yağ

Lalanga Tarifi, Nasıl Yapılır? (Videolu) -Yemek.com - Yemek.com

Yapılışı:

  • Karışımı Hazırlayın: Bir kabın içerisine yumurtaları kırın. Yumurtaları çırptıktan sonra üzerine yoğurt ve sütü ilave ederek karıştırın.
  • Harç Elde Edin: Ardından kaşar peyniri ve unu ilave ederek kek kıvamına benzer yoğunlukta bir harç elde edin.
  • Kızartma İşlemi: Bir tavanın içerisine yağı aktarın ve kızdırın. Hazırladığınız harçtan kaşık yardımıyla ya da elinizle şekillendirerek orta kalınlıkta bezeler alın ve yağda arkalı önlü kızartın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN