Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldıza resti çekti: Bavulunu toplayıp Kadıköy'den ayrılıyor

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldıza resti çekti: Bavulunu toplayıp Kadıköy'den ayrılıyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. En Nesyri transferini bitiren Kanarya'dan ilk ayrılık haberi geldi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldıza resti çekti. Bavulunu toplayıp Kadıköy'den ayrılıyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı transfer eden sarı-lacivertli ekip son olarak Sevilla'dan En Nesyri'yi sonunda transfer etti. Gelen haberin ardından sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık haberi geldi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldıza resti çekti. Bavulunu toplayıp Kadıköy'den ayrılıyor.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Uzun zamandır peşinde olduğu En Nesyri'yi kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Ortaya atılan iddialara göre Fenerbahçe'de takıma takviyeler yapılırken, Mourinho'nun da kadroda düşünmediği oyuncular da belli oldu. Bu oyunculardan biri de Cengiz Ünder oldu.

yeni-proje-2024-07-25t144304-607.jpg

JOSE MOURINHO MİLLİ YILDIZA RESTİ ÇEKTİ! BUAVULUNU TOPLAYIP KADIKÖY'DEN AYRILIYOR

Geçen sezon 15 milyon Euro'ya alınan, EURO 2024'te milli takıma çağırılmayan ve Lugano maçı için kadroya alınmayan Cengiz Ünder, ayrılması planlanan isimler arasında. Sarı-lacivertli yönetim, 10 milyon Euro'luk bir teklif gelmesi durumunda 27 yaşındaki oyuncunun ayrılığına izin verecek.

yeni-proje-2024-07-25t144321-012.jpg

Cengiz Ünder için Serie A ekibi Napoli'nin talip olduğu ortaya çıkmıştı. Napoli'nin Fenerbahçe'ye teklif yapması bekleniyor. Geçen sezon 33 maçta forma giyen ve 9 gol atıp 3 kez de asist yapan oyuncu, İrfan Can Kahveci'nin gerisinde kalmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN