Melissa Vargas'a karşı "Türk sporcu olmasını isterim" demişti, şimdi milli takıma çağırılmış! Fenerliler isyan ediyor

Melissa Vargas'a karşı "Türk sporcu olmasını isterim" demişti, şimdi milli takıma çağırılmış! Fenerliler isyan ediyor

Melissa Vargas'a karşı "Türk sporcu olmasını isterim" diyerek kadroda olmasını istemediğini ima etmişti! Şimdi de milli takıma çağırıldı! Fenerbahçeli taraftarlar isyan ediyor...

2024 Paris Olimpiyat Oyunları yaklaşırken, Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı'nda kriz yaşanıyor. Dün yapılan açıklamada, Tuğba Şenoğlu'nun yerine İlkin Aydın'ın kadroya dahil edilmesi spor camiasında geniş yankı uyandırdı.

Tuğba Şenoğlu'nun menajerlik şirketi, bu beklenmedik karar sonrası sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Şirket, ''Sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir." ifadelerini kullanarak tepki gösterdi. Ayrıca, "Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz" şeklinde bir mesaj paylaştı.

MELİSSA VARGAS'A O SÖZLERİ SARFETMİŞTİ

İlkin Aydın'ın son dakika kararıyla kadroya alınması, spor kamuoyunda yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi. İlkin Aydın'ın, Melissa Vargas hakkında daha önce yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Aydın, bir videosunda şu ifadeleri kullanmıştı: "Bir Türk sporcu olarak sahada Türk sporcu olmasını isterim. El ele tutuşup İstiklal Marşı okuyabileceğim bir sporcu olması benim şahsi fikrim. Takımımda bir Kübalı değil, bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN