Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! 3 yıllık anlaşmaya imza attı...

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! 3 yıllık anlaşmaya imza attı...

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda yeni sezon planlamasını yapan Fenerbahçe, genç yeteneğiyle yollarını ayırdı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Umut Nayir, Michy Batshuayi, Emre Demir, Tiago Çukur ve Joshua King ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bir ismiyle daha ayrılık yaşadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda konuk olduğu Lugano'yu 3-4 mağlup ederek Devler Ligi yolunda büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezon planlamasını Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda yapan sarı-lacivertli ekip, tecrübeli teknik adamın takımda düşünmediği oyuncular ile yollarını ayırmaya devam ediyor.

Yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana Umut Nayir, Michy Batshuayi, Emre Demir, Tiago Çukur ve Joshua King ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı.

Kanarya, 20 yaşındaki golcü oyuncusu Melih Bostan ile yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-lacivertli ekipten ayrılan genç yetenek yeni sezonda Konyaspor formasını terletecek. Genç yetenek Konyaspor ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Melih Bostan profesyonel sözleşme imzaladı - Fenerbahçe Spor Kulübü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN