Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! Tete sonrası kapının dışına konuldu. Okan Buruk 19 milyon euroluk yıldızın biletini kesti

Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! Tete sonrası kapının dışına konuldu. Okan Buruk 19 milyon euroluk yıldızın biletini kesti

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! Tete sonrası kapının dışına konuldu. Okan Buruk 19 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda ayrılacak isimler merak konusu oldu. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! Tete sonrası kapının dışına konuldu. Okan Buruk 19 milyon euroluk yıldızın biletini kesti.

GALATASARAY'DA YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Son olarak Tete ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılarda bir ayrılık haberi daha geldi. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un Avusturya'daki ilk kampta geçer not vermediği iki isimden biri olan Tete ile yollarını ayırdı.

yeni-proje-2024-07-26t125557-707.jpg

TETE SONRASI KAPININ DIŞINA KONULDU! OKAN BURUK 19 MİLYON EUROLUK YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ

Brezilyalı futbolcu, Galatasaray'dan Panathinaikos'a transfer oldu. Galatasaray, Tete'nin ardından Sergio Oliveira ile de yollarını ayırmak istiyor. Sarı-kırmızılı, Okan Buruk'un geçer not vermediği diğer isim olan Portekizli futbolcu için gelecek teklifleri bekliyor. Oliveira'nın adı daha önce Süper Lig'den Eyüpspor ve Portekiz'den Braga ile anılmıştı.

yeni-proje-2024-07-26t125545-935.jpg

Galatasaray'a 2022 yazında imza atan 32 yaşındaki Oliveira'nın sarı-kırmızılılar ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Galatasaray'da 58 maçta süre bulan Oliveira, 6 gol attı ve 7 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN