Ali Koç'tan tarihe geçecek hamle! Kanarya'nın yeni hocası belli oldu...

Ali Koç'tan tarihe geçecek hamle! Kanarya'nın yeni hocası belli oldu...

Gelecek ay yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de seçim heyecanı yaşanıyor. Yeni sezonda sarı-lacivertli ekibi hangi teknik adamın çalıştıracağı merak konusu olurken Ali Koç, tarihe geçecek hamle için kolları sıvadı.

Pazar akşamı deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray'ın konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Haziran ayında yeni başkanını seçecek olan sarı-lacivertli ekipteki seçim heyecanı camiayı sardı.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ile Ali Koç 6 yıl aradan sonra başkanlık için yarışacak. Aziz Yıldırım, seçimden zaferle ayrılması halinde son olarak Roma'da görev yapan Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıklarken Ali Koç'un aklındaki isim de belli oldu.

Kanarya, sezon sonunda İsmail Kartal ile kesin olarak yollarını ayıracak. Aziz Yıldırım, seçimi kazanması halinde Fenerbahçe'nin yeni patronu Mourinho olacak.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Seçimi Ali Koç'un kazanması halinde Koç, Milan'ı çalıştıran Stefano Pioli'yi takımın başına getirmek için harekete geçecek.Beşiktaş'ta hedef Stefano Pioli mi? - Duhuliye

Söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Sabuncuoğlu, paylaşımında "Fenerbahçe, AC Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli'yi önümüzdeki sezon takımın başına getirmek istiyor. Mario Branco, Pioli'nin temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirdi ve şartlarını sordu." ifadelerini kullandı.

İtalyan teknik adam Fenerbahçe'nin başına geçmesi halinde sarı-lacivertli ekibin tarihindeki ilk İtalyan teknik adam olarak tarihe geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN