Ünlü sokak lezzetleri iflas bayrağını çekti! Kapısında müşteri değil alacaklılar var: Tüm şubelerine tek tek kapanıyor

Ünlü sokak lezzetleri iflas bayrağını çekti! Kapısında müşteri değil alacaklılar var: Tüm şubelerine tek tek kapanıyor

İflas haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! Bu kez de ünlü sokak lezzetleri iflas bayrağını çekti! Kapısında artık müşteriler değil, alacaklılar var! Tüm şubelerine tek tek kapanıyor...

ABD'de iflas dalgası sürerken, ünlü restoran zinciri Hawkers Asian Street Food da bu kervana katıldı. K-Pop kültürünün etkisiyle dünya genelinde büyük bir popülarite kazanan ve milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen Hawkers, iflas koruma başvurusunda bulundu.

BORÇ KRİZİ NEDENİYLE İFLAS KORUMASINA BAŞVURDU

Hawkers Orlando: Asian Street Food in Mills 50 District

Florida merkezli restoran zinciri, borç alacaklılarıyla yaşadığı mali sorunlar nedeniyle iflas koruma başvurusunda bulunduğunu açıkladı. Ancak şirket, iflas sürecine rağmen faaliyetlerini sürdüreceğini ve St. Petersburg'un popüler Central Avenue'daki şubesi dahil olmak üzere toplam 15 şubenin açık kalacağını duyurdu.

BÜYÜME PLANLARI İÇİN BORÇ ANLAŞMASI YAPMIŞTI

Hawkers, 2023 yılının başlarında markayı ABD genelinde daha fazla tanıtmak amacıyla bir borç sermayesi anlaşması yaptığını ve bu kredi anlaşmasıyla markayı ulusal çapta bir isim haline getirmeyi hedeflediğini belirtti. Ancak ekonomik zorluklar, markanın iflas koruması talep etmesine neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN