Akın akın ziyaretçi yağıyor! Burayı görmeden gidenin gözü arkada kalır: Samsun'un o kanyonu mest etti

Yüz binlerce insan oraya gitti. Yerli yabancı, gören herkes bayılıyor. Akın akın ziyaretçi yağıyor! Yeni yerler keşfetmeyi sevenler burayı görmeden gitmesin. Samsun'un o kanyonu mest etti...

Kanyonlar hem eşsiz manzarasıyla hem de serinletici etkisiyle yaz tatili için ilk tercih edilen yerlerin başında geliyor. Samsun'un eşsiz kanyonu bu yıl da ziyaretçi akınına uğradı.

100 BİN ZİYARETÇİ AĞIRLADI

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki Şahinkaya Kanyonu, bu yaz sezonu boyunca tam 100 bin ziyaretçiyi ağırlayarak büyük bir ilgi gördü. Kızılırmak Nehri'nin turkuaz sularının sarp kayalıklar arasında oluşturduğu eşsiz manzara, yerli ve yabancı turistleri kendisine hayran bırakıyor.

Türkiye'nin en büyük ikinci kanyonu olarak bilinen Şahinkaya, 3 bin 250 metre uzunluğu, ortalama 106 metre su derinliği ve 340 metreye ulaşan yüksekliğiyle doğa severlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. İlçe merkezine sadece 25 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN