CHP Sözcüsü Yücel, Bakan Tekin’e seslendi: Okullarda pislikten geçilmiyor haberin var mı?

CHP Sözcüsü Yücel, Bakan Tekin’e seslendi: Okullarda pislikten geçilmiyor haberin var mı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Deniz Yücel, okullardaki temizlik sorununu gündeme getirerek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e çağrıda bulundu. Eğitimdeki tasarruf önlemleri, okullarda hijyen eksikliklerine yol açarak çocukların sağlığını tehlikeye attığını ve velilerin, temizliği üstlenmek zorunda kaldığını dile getiren Yücel, Bakan Tekin'e "Okullar pislikten geçilmiyor haberin var mı?” diye seslendi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, okullardaki temizlik sorunlarına ilişkin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e seslendi. Yücel, eğitim alanındaki hijyen koşullarının yetersizliğine dikkat çekerek, sorunun acilen çözülmesi gerektiğini vurguladı.

CHP Parti Sözcüsü Yücel sosyal medya hesabı üzerinden okullardaki temizlik sorununda dikkati çekmek için yaptığı paylaşımda Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e "Okullarda pislikten geçilmiyor haberin var mı?" diye seslendi.

yeni-proje-2024-09-20t154123-773.jpg

"OKULLARI VELİLER TEMİZLİYOR"

Yücel, “Çocukların önce 1 öğün yemeğini sonra servisini en sonunda da okul görevlilerini aldınız. Ne için? "tasarruf"... Okul tuvaletlerinde sabun yok, kağıt havlu yok, tuvalet kağıdı yok. Sana ve protokol yaptığın tarikatlara sorsak "temizlik imandan gelir" diye ahkam kesersiniz ama herşeyde olduğu gibi temizlik de, sadece size hak. Milletin çocuklarına değil... Tasarruf diye martaval okuyup çocuklarımızı salgın hastalık tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyorsunuz. Daha okul temizlemeyi beceremiyorsunuz. Okulları veliler temizliyor. Neyin eğitimini vereceksiniz çocuklara?“

yeni-proje-2024-09-20t152151-605.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN