IPhone 16 Türkiye'de satışa çıktı! Fiyatları asgari ücretin 6 katı: Mağazalarda kuyruk oluştu

IPhone 16 Türkiye'de satışa çıktı! Fiyatları asgari ücretin 6 katı: Mağazalarda kuyruk oluştu

IPhone 16 Türkiye'de resmen satışa çıktı! Fiyatları asgari ücretin 6 katında olsa da mağazaların önü kuyruk oldu!

Apple, merakla beklenen iPhone 16 serisini Türkiye'de satışa sundu. Fiyatların asgari ücretin tam 6 katını aşmasına rağmen, teknoloji meraklıları mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Yeni modelin fiyatları 64.999 TL'den başlayıp 119.999 TL'ye kadar çıkarken, bu yüksek maliyetler tüketicilerin ilgisini azaltmadı.

YÜKSEK FİYATLARA RAĞMEN BÜYÜK İLGİ

iPhone 16 alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturdular

Türkiye'deki alım gücüne göre oldukça yüksek fiyat etiketlerine sahip olmasına rağmen, iPhone 16 serisi tüketicilerden büyük talep gördü. En uygun fiyatlı model 64.999 TL iken, en gelişmiş model olan iPhone 16 Pro Max, 119.999 TL'den satışa sunuldu. Buna rağmen, Apple tutkunları fiyatları göz ardı ederek mağazalara akın etti ve yeni iPhone modelini alabilmek için günler öncesinden kuyruklarda beklemeye başladı.

GÜNLERCE SIRA BEKLEYENLER OLDU

Bazı teknoloji tutkunları, yeni iPhone'a sahip olabilmek için günler öncesinden sıraya girdi. 17 saat boyunca bir mağazanın açılmasını bekleyen Oktay Özkaya, bu sabrı gösterenler arasında yer aldı. Özkaya, iPhone 16 serisinin sınırlı stoklarla satıldığını, ürünün mağazalarda hızla tükendiğini belirtti.

iPhone 16 Pro Max modelini satın alan Çağkan Özekli ise, önceki modeli iPhone 14'ten iPhone 16 Pro Max’in Desert Titanium rengine geçiş yaptığını ve bu yeni modeli kullanmak için sabırsızlandığını ifade etti. Gelişmiş kameralar ve performans özelliklerinin, hem iş hayatında hem de günlük yaşamında büyük fark yaratacağını vurgulayan Özekli, Apple’ın her yeni modeliyle çıtayı yükselttiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN