Şentepe, yatırımlarla değerine değer kattı

Şentepe, yatırımlarla değerine değer kattı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe bölgesinin büyük bir eksiğini kapatan Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti.

Yaşar, içerisinde çok amaçlı salon, YENİMEK Kurs Merkezi, Kütüphane, Destek Eğitim Merkezi, Zabıta Noktası, Semt Birimi ve kafeterya bulunan tesiste vatandaşlarla sohbet etti.

Hizmetlerimizi her mahallede artarak sürdürmeye devam edeceğiz

Mart ayında hizmete açılan tesisin bölgeye değer kattığını belirten Başkan Yaşar, “Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz. Amacımız ilçemizi eğitim, sanat, spor gibi birçok alanda geliştirmek ve tüm çocuklarımızın eşit şartlarda eğitim almasını sağlamaktı. Bunu başardık. Hizmetlerimizi her mahallede sürdürmeye devam edeceğiz. Alt ve üst yapısıyla güçlü hale getirdiğimiz Yenimahalle, artan yatırımlarla vatandaşların yaşam memnuniyetini arttırdığı bir ilçe olmayı sürdürecek” dedi.

Türkiye’nin en iyi üniversitelerine girme şansını yakaladılar

Başkan Yardımcıları Naki Demir ve Ferudun Güngör’ün de bulunduğu ziyarette Başkan Yaşar Destek Eğitim Merkezi’nde ücretsiz eğitim alan ve kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerle de bir araya geldi.

Gençlere sizler “Türkiye’nin aydınlık geleceğisiniz” diyen Yaşar, “Dershaneler kapatıldı, etüt merkezi oldu. İstenen ücretler çok uçuk rakamlar. Bu yüzden maddi durumu yetersiz olan ailelerin çocukları eğitimden mahrum kalmasın diye taşın altına elimizi koyduk. Her yıl binlerce çocuğumuzu destek eğitim merkezlerimizde sınavlara hazırlıyoruz. Bu sene merkezlerimizde liseye ve üniversiteye hazırlanan çocuklarımız büyük bir başarı gösterdi. Bazıları Türkiye’nin en iyi üniversitelerine girme şansını yakaladılar. Hepinizle gurur duyuyorum” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN