Şehrin tarihi misyonuna yakışacak yeni Atatürk heykeli ve düzenlemelerle araç ve insan trafiği kolaylaşacak

Şehrin tarihi misyonuna yakışacak yeni Atatürk heykeli ve düzenlemelerle araç ve insan trafiği kolaylaşacak

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezindeki Atatürk heykeli bölgesinde gerçekleştirilecek çalışmayla şehriN tarihi misyonunu betimleyen yeni bir heykel yapımı ile birlikte şehir merkezindeki araç ve insan trafiğinin kolaylaştırılması ve rahatlatılması amaçlanıyor.

Bilecik Belediyesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) ve internet ağı firmaları birlikteliğinde Atatürk heykeli ve çevresindeki alanda gerçekleştirilecek çalışmalarla birlikte modern bir görünüm kazandırılması hedefleniyor.

Yapılacak düzenlemeyle söz konusu orta refüjde daraltma yapılarak, araç trafiğinin daha rahat ve kolay akması sağlanırken elektrik ve internet altyapısında güçlendirme ve yenileme çalışması yapılacak.

Karayollarına bağlı sistem ve işaretlemelerde de yenilemenin yapılacağı çalışma, 30 Ağustos 2024 tarihine kadar tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacak.

İl trafik komisyonunda da görüşülerek karara bağlanan çalışmanın tamamlanmasıyla şehir merkezinin daha renkli ve güzel bir görünüme kavuşması hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN