Maltepe’de zafer coşkusu

Maltepe’de zafer coşkusu

Maltepeli vatandaşlar, A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubu üçüncü maçında Çekya ile oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmayı Maltepe Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekranda izledi.

Maltepe Belediyesi, karşılaşma için Maltepe Cumhuriyet Meydanı’na dev ekran kurdu. Ay-yıldızlı forma ve bayraklarla meydanda bir araya gelen taraftarlar, milli takıma tezahüratlarla destek verdi. Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen karşılaşmayı meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte izledi. Köymen, “Çekya’ya karşı kazandığı zaferle bizlere gurur ve sevinç yaşatarak unutulmaz bir galibiyet getiren A Milli Takımımızı yürekten kutluyor ve Avrupa Kupası son 16 turunda başarılar diliyorum.” dedi. Maçın ardından vatandaşlar galibiyeti coşkuyla kutladı. Milli Takım, D Grubu’nu ilk sırada bitiren Avusturya ile 2 Temmuz’da Leipzig’de karşı karşıya gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN