İstanbul’a son dakika uyarısı! Dışarı çıkmadan herkes kontrol etsin: Tamamen kapalı olacak

İstanbul’a son dakika uyarısı! Dışarı çıkmadan herkes kontrol etsin: Tamamen kapalı olacak

İstanbul'da yaşayan vatandaşlara son dakika uyarısı yapıldı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan uyarı kapsamında vatandaşların dışarı çıkmadan önce mutlaka Kontrol etmesi gerektiği belirtildi. Cuma günü tamamen kapalı olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yapılacak etkinlikler için bazı yolların trafiğe kapalı olduğu duyurulduğu. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilecek etkinlik nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı duyuruldu. Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belli oldu.

HANGİ YOLLAR TRAFİĞE KAPANACAK?

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri doğrultusunda İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılacağı aktarıldı. Bu doğrultuda trafiğe kapatılacak yollar şu şekildedir:

Başkentte 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

Adnan Menderes Bulvarı'nın (Vatan Caddesi) gidiş ve geliş yönleri, D100 Karayolu'nun kuzey ve güney istikametlerinden Adnan Menderes Bulvarı'na girişler yer alıyor. Ayrıca 10. Yıl Caddesi, Edirnekapı, Oğuzhan Caddesi, Sofular Caddesi, Halıcılar Caddesi, Akdeniz Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Ordu Caddesi, Atatürk Bulvarı, Keçeci Meydan Sokak, Hal Yolu, Tatlıpınar Caddesi, Kaleboyu Caddesi ve Sulukule Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı’na yapılan girişler de kapatılacak.

HANGİ GÜZERGAHLAR KULLANILABİLECEK?

Etkinlikler kapsamında trafiğe kapatılacak yollar için alternatif güzergahlarda belirlendi. Sürücülerin kontrol etmeden yola çıkmaması gerektiği belirtilirken alternatif güzergahta kullanılabilecek Yollar şu şekildedir:

Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, D100 Karayolu ve O-3 Hal Yolu gibi alternatif yolları kullanılabilecek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN