Meteoroloji'den İstanbul dahil 50 il için uyarı: Yağışlar 5 gün boyunca sürecek!

Meteoroloji'den İstanbul dahil 50 il için uyarı: Yağışlar 5 gün boyunca sürecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkemizin birçok ilini etkileyecek yoğun yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Özellikle İstanbul başta olmak üzere 50 ilde pazar gününden itibaren 5 gün boyunca sürecek sağanak yağış bekleniyor. Vatandaşların dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması önemle belirtiliyor.

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre, ülkemizin büyük bir bölümünde etkili olacak şiddetli yağışlar bekleniyor. Özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar, yoğun yağışlara bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, su baskınları ve benzeri olumsuz durumlara karşı tedbirli olmaları gerekiyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Ülkemizin batı ve kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, İzmir, Manisa ve Edremit Körfezi ile Osmaniye ve İskenderun Körfezi çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, kuzeydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

14 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

15 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun5.png

16 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

17 EYLÜL SALI GÜNÜ

haritatahmingun4.png

18 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN