Haliç Köprüsü’nde feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

Haliç Köprüsü’nde feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul'da meydana gelen trajik bir olayda, Haliç Köprüsü'nde seyir halindeki bir motosiklet, yol temizleme çalışması yapan bir araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Haliç Köprüsü'nde gece saatlerinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Okmeydanı istikametinde seyir halinde olan motosiklet, bilinmeyene bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkarak aynı yönde temizlik çalışması yapan araca arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü, motosikletin üzerinde feci şekilde can verdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, kazanın yaşandığı yolda incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından talihsiz adamın cansız bedeni, ambulansla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis ekipler, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN