Halk Akademisinde atölye kayıtları başlıyor

Halk Akademisinde atölye kayıtları başlıyor

Çocuk ve gençlerin gelişimine yönelik etkinliklere önem veren Giresun Belediyesi Halk Akademisinde yeni dönem atölye çalışmaları için süreci başlattı.

Bu kapsamda, Halk Akademisinde atölye eğitimi görmek isteyen öğrenciler, 9–23 Eylül tarihleri arasında Halk Akademisine giderek veya telefonla arayarak (04542102939- 05399355424) kayıtlarını yaptırabilecek.

Atölyeler ayda iki kez hafta içi belirlenecek günlerde 18.30-20.30 saatleri arasında uygulanacak olup, 3 ay devam edecek olan atölyeler sonunda katılımcılara sertifikaları verilecek.

Halk Akademilerinde öğrenciler bilgiye daha kolay ulaşıyor, kendilerini geliştirme imkânı bularak boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmiş oluyor.

Halk Akademisindeki 7 atölye ve eğitmenler ise şu şekilde; Giresun Halk Bilimi Atölyesi (Yazar Hüseyin Gazi Menteşeoğlu), Sürdürülebilir Tarım Atölyesi (Sosyolog İlayda Uğurlu Erol, Ziraat Teknikeri Olcay Yurt), Sosyal Medya Atölyesi (Dr. Öğretim Üyesi Uğur Kahraman), Sosyoloji Atölyesi (Doç. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Bakırcı), Giresun Şehir Tarihi Atölyesi (Yazar Mehmet Fatsa), Finansal Okuryazarlık Atölyesi (Doç. Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Ozan Cinel), Psikoloji Atölyesi (Doç. Dr. Öğretim Üyesi Levent Yaycı).

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN