Tarım Kredi’den 3 gün sürecek dev indirim! 5 litrelik ayçiçek yağı dip fiyattan satışta! Kaçıran çok üzülür

Tarım Kredi’den 3 gün sürecek dev indirim! 5 litrelik ayçiçek yağı dip fiyattan satışta! Kaçıran çok üzülür

Fiyatların arttığı bu süreçte marketler tarafından yapılan indirim kampanyaları da dikkatle inceleniyor. Tarım Kredi Kooperatif marketleri herkesi kıskandıracak muhteşem bir indirimle geldi. 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı dibe vurdu. Yalnızca 3 gün sürecek kampanyanın son günü. İşte tüm detaylar…

Tarım Kredi Kooperatif marketleri ayçiçek yağında fiyatları düşürdü. 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı dibe vururken kampanyanın yalnızca 3 gün süreceği de belirtildi. Son dönemde hızlı bir şekilde fiyat artışı yaşayan ayçiçek yağı vatandaşın cebini yakarken indirim kampanyaları da merak ediliyor. İşte tüm detaylar…

5 LİTRESİ DİP FİYATI GÖRDÜ

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Eylül ayında yeni indirim listesini yayınladı. 5 litrelik ayçiçek yağı dip fiyattan satışa çıkarılıyor. 5 litre TMO markalı ayçiçek yağı 195 TL'lik etiket fiyatıyla Market raflarında yerini aldı.

Uygun fiyatlarıyla vatandaşı gezmeden Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ayçiçek yağının sadece 3 gün süreceğini belirtti. İndirimli son günü olarak belirtilirken geç kalan pişman olacak. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri farklı ürünlerde de indirim gerçekleştirirken kampanyanın 20 Eylül tarihine kadar geçerli olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN