ESMEK Çifteler Kursiyerleri'nden muhteşem sergi

ESMEK Çifteler Kursiyerleri'nden muhteşem sergi

2021 yılında hizmete açılan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları(ESMEK) Çifteler Eğitim Merkezi kursiyerlerinin 2024 yılı boyunca atölyelerde yaptıkları çalışmaları Yıl Sonu El Sanatları Sergisi’nde sergiledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çifteler Otogar Hizmet Binası’nda açılan sergide 50 kursiyerin Ahşap Boyama, Takı Tasarımı, Yağlı Boya Resim, Filografi, Nakış Teknikleri, Örgü, Yamalı Bohça gibi farklı branşlarda 250 eseri sergilendi.

ESMEK Çifteler Eğitim Merkezi Yıl Sonu El Sanatları Sergisi’nin açılışına Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, ESMEK Müdürü Yıldıray Öncül, ESMEK eğitmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmalar sonrası yetkililer ve vatandaşlar sergiyi gezerek ürünleri yakından inceledi. İlçe sakinleri de açılan sergilerdeki ürünleri çok beğendiklerini ifade ederken, kursiyerler de kendilerine böyle bir imkan sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye ve emeği

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN