Edebali Havzası Tanıtım Ve Karşılama Merkezi Projesi onaylandı

Edebali Havzası Tanıtım Ve Karşılama Merkezi Projesi onaylandı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Eylül ayı toplantısına katılan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı toplantıda, Bilecik’in turizmine büyük katkılar sunacak olan Edebali Havzası Tanıtım ve Karşılama Merkezi projesinin onaylandığını söyledi.

Bursa’da, Vali Erol Ayyıldız’ın ev sahipliğinde yapılan BEBKA Eylül ayı toplantısı Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Ergül Halisçelik, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Çağrı Özeçoğlu, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Düş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün, BEBKA Genel Sekreter Vekili Sabri Bayram’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda ajansın 2024 yılı ara faaliyet raporu değerlendirilirken, 2025 yılı çalışma programı ve bütçesinin de ele alındı.

Gerçekleştirilen toplantıda Bilecik Şeyh Edebali Külliyesi havzasının düzenlenmesini kapsayan “Edebali Havzası Tanıtım ve Karşılama Merkezi” projesi ön onay aldı.


BELEDİYE BAŞKANI MELEK MIZRAK SUBAŞI: ‘’ŞEHRİMİZİ TURİZMİNE HER AÇIDAN KATKI SAĞLAYACAK BİR PROJE OLDU’’

Sosyal medya hesabında toplantı hakkında paylaşım yapan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, ‘’Bursa Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen ‘Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı’ (BEBKA) Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda; bakanlık onayı ile hayata geçecek olan ve Tarihi Edebali Türbesi alanının düzenlemelerini içeren “Edebali Havzası Tanıtım ve Karşılama Merkezi“ projesi tarafımızca onaylandı. Şehrimizin gelişimi için bölgesel kalkınma çalışmalarına önem veriyor, alınan kararların şehirlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN