Deniz planı olanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Tatilcilerin gözde şehrine sağanak uyarısı

Deniz planı olanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Tatilcilerin gözde şehrine sağanak uyarısı

Meteoroloji o ilimiz için uyarıda bulundu. Tatilcilerin gözde şehrine sağanak uyarısı! Deniz planı olanlar dikkat! Bir anda yakalanabilirsiniz. O saatlerde başlayacak...

Tatilcilerin gözde şehirlerinden biri olan Muğla için meteorolojik geldi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, bugün etkili olması beklenen sağanak yağışlar için önlem alınması konusunda uyardı.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla'nın iç kesimleri için önemli bir hava durumu uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre, bugün öğle saatlerinden itibaren Muğla'nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor.

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmelere göre, Muğla'nın iç bölgelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren Muğla’nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışın sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN