Burhaniye Belediyesi'nden sokak hayvanları için özenli bakım

Burhaniye Belediyesi'nden sokak hayvanları için özenli bakım

Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri iş birliğiyle, ilçe genelinde sokak hayvanlarına yönelik bir çalışma gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında, kedi ve köpeklerin temiz ve hijyenik bir ortamda su ve mama ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için suluklar ve mama kapları temizlenerek yenilendi.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, "Can dostlarımızın sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için Burhaniye Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Ekiplerimiz düzenli olarak bu tür temizlik ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle bu sıcak havalarda, su onlar için de hayattır diyerek can dostlarımızı unutmayalım" dedi.

İlçe genelinde bu tür çalışmaların, Burhaniye Belediyesi ekipleri tarafından periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN