Bodrum açıklarında operasyon: 10'u çocuk 29 düzensiz göçmen kurtarıldı

Bodrum açıklarında operasyon: 10'u çocuk 29 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında gerçekleştirilen operasyonda 29 düzensiz göçmen kurtarıldı. Aynı zamanda 18 göçmen de yakalandı. Olay, denizdeki göçmen hareketliliği ve güvenlik önlemleri açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında düzensiz göçmenlerin bulunduğu lastik botun motor arızası nedeniyle sürüklendiği ve yardım talebinde bulunulduğu bildirildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, ilçe açıklarında düzensiz göçmenlerin olduğu lastik botun motor arızası nedeniyle sürüklendiği ve yardım talebinde bulunulduğu bilgisi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik botu görevlendirildi.

10'U ÇOCUK 29 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI

Ekipler, lastik bottaki 10'u çocuk 29 düzensiz göçmeni kurtardı.

Ayrıca, ilçe açıklarında görevli Sahil Güvenlik botu tarafından durdurulan fiber karinalı lastik botta da 6'sı çocuk 18 düzensiz göçmen yakalandı.

Düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN