Ünlü AVM'ye 'kepenk kapatma' şoku! Üç marka daha apar topar terk etti

Ünlü AVM'ye 'kepenk kapatma' şoku! Üç marka daha apar topar terk etti

Ekonomik kriz, alışveriş merkezlerini (AVM) vurdu. Bir büyük şehirde faaliyet gösteren AVM'de ünlü üç marka daha gitti. İşte detaylar...

Ekonomik krizin en çok etkilediği kentler arasından yer alan Kocaeli'de markalar peş peşe kepenk indiriyor. 2020 yılından bu yana pek çok kez kepenk indirme haberiyle gündeme gelen Dolphin AVM'den üç marka daha faaliyetlerini sonlandırdı.

Kocaeli Barış'tan Merve Dişli'nin haberine göre, pandeminin en çok etkilediği işletmelerden biri olan Dolphin AVM'den zaman içerisinde pek çok önemli marka çekildi.

BİRER BİRER KEPENK KAPATIYORLAR

Kahvecilerin büyük rağbet gördüğü alışveriş merkezinde (AVM) adeta mağazalar ve diğer işletmeler tutunamaz hale geldi. AVM'de geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Beer Wall kapandı.

İç giyim mağazası olan Dagi de bir süre önce AVM'den çekildi. Son olarak ise uzun zamandır AVM'de İtalyan marka çanta ve ayakkabı satan Italian Centre de kepenkleri indirdi.

kocaeli-dolphin-avm-kapaniyor-mu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN