Melanie Griffith ve Antonio Banderas boşanıyor

Melanie Griffith ve Antonio Banderas boşanıyor

ABD'li aktris Melanie Griffith ile İspanyol oyuncu Antonio Banderas, 20 yıllık evliliklerini resmen sona erdirecek belgeleri imzaladı. Kızlarının 18 yaşına girmesini bekledikleri için bu kararı geciktirdikleri söylenen ünlü çift, 'anlaşmalı' boşanacak.

TMZ haber sitesine göre ABD'li aktris Melanie Griffith ile İspanyol oyuncu Antonio Banderas'ın 20 yıllık evlilikleri resmen sona eriyor. Bir zamanların ünlü çitfi, evliliklerini sonlandırmak için gerekli belgeleri imzaladı.

18 yaşındaki kızları Stella için ayrılık kararı almayı geciktirdikleri söylenen çiftin geçen Eylül ayında kızlarının 18 yaşına girmesiyle boşanma işlemlerini başlattıkları söyleniyor. 

Bu; Melanie Griffith’in dördüncü boşanma davası, Antonio Banderas'ın ise biten ikinci evliliği olacak. Melanie Griffith’in 29 yaşında Alexander Bauer isimli bir oğlu ve 25 yaşında Dakota Johnson (Don Johnson ile olan evliliğinden) adında kendisi gibi oyuncu bir kızı var.

Boşanma kararında iki tarafın da rızası var 

Melanie Griffith'in kızı Stella'nın velayetini istediği, Banderas'a da kızıyla görüşme izni verileceği öğrenildi.

Çift ortak bildirilerinde, “Biz 20 yıllık evliliğimizi, sevecen ve samimi bir şekilde, iki tarafın da rızasıyla bitirme kararı aldık. Ailemize, arkadaşlarımıza, beraber güzel vakit geçirdiğimiz bütün insanlar gibi birbirimize de büyük saygı duyuyoruz” dedi.

Ünlü çift, Two Much adlı romantik komedi filminin setinde tanışmıştı. Senaryodaki aşklarını gerçek hayata da taşıyan Melanie Griffith ile Antonio Banderas 1996'da evlenmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN