Yıllar sonra ortaya çıktı! Arda Güler gişe rekortmeni o filmde rol oynamış: Kimse gözlerine inanamadı...

Yıllar sonra ortaya çıktı! Arda Güler gişe rekortmeni o filmde rol oynamış: Kimse gözlerine inanamadı...

A Milli Takım ve Real Madrid'in süper yıldızı Arda Güler hakkında yıllar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şoke etti. Genç yıldızın gişe rekortmeni filmde rol aldığı ortaya çıktı.

Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım forması altında gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Real Madrid'in süper yıldızı Arda Güler hakkında yıllar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. A Milli Takım'ın süper yıldızının gişe rekortmeni filmde rol aldığı ortaya çıktı.

19 yaşındaki genç yıldızın, 2013 yılında vizyona giren, senaryosu Ercan Mehmet Erdem ve Emrah Serbes tarafından yazılan, yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, başrolde ise Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler ve Fatih Artman'ın rol aldığı "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" adlı filmde rol aldığı öğrenildi.

Behzat Ç. karakteriyle hafızalara kazınan ve 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilen Erdal Beşikçioğlu’nun hayat verdiği “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” adlı filmin sahnesinde Arda Güler’i görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Arda Güler'i, söz konusu filmde takım arkadaşlarıyla Erdal Beşikçioğlu'ndan taktik aldığı anlar kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olarak çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İşte 19 yaşındaki genç yıldızın gişe rekortmeni filmde rol aldığı o sahne...

Arda Güler'in Behzat Ç. filminde oynadığı görüntüler ortaya çıktı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN