Yasemin Özilhan: Bodrum'da evden çıkmıyoruz, fiyat bilgim yok

Yasemin Özilhan: Bodrum'da evden çıkmıyoruz, fiyat bilgim yok

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, fahiş fiyatlarıyla gündem oluyor. Etiler'de görüntülenen eski oyuncu Yasemin Özilhan, Bodrum'daki fahiş fiyatlarla ilgili soru üzerine “Biz Bodrum’a tatile gittiğimizde evden dışarı pek çıkmadığımız için fiyatlarla ilgili bilgim yok” dedi.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, her sene fahiş fiyatlarıyla tepkilere neden oluyor. Eski oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler’de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“BODRUM’DA EVDEN ÇIKMIYORUZ”

Bodrum’da bir yazlık evi bulunan Yasemin Özilhan, beldedeki fahiş fiyatlarla ilgili soru üzerine de “Biz Bodrum’a tatile gittiğimizde evden dışarı pek çıkmadığımız için fiyatlarla ilgili bilgim yok” dedi.

Giyim stiliyle dikkat çeken Özilhan, tatil sorusuna “Doğayla iç içe olmayı sevdiğimiz için biz ailece karavan tatilini tercih ediyoruz” yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN