İYİ Parti lideri Dervişoğlu’ndan Narin’e veda mesajı: Seni kurban verdik bizi affet

İYİ Parti lideri Dervişoğlu’ndan Narin’e veda mesajı: Seni kurban verdik bizi affet

İYİ Parti lideri Dervişoğlu, bugün toprağa verilen Narin Güran için bir veda mesajı yayımladı. Dervişoğlu, paylaşımında küçük Narin'den af dileyerek, "Seni yaşatamadık, seni koruyamadık, seni kurban verdik. Hepimizi affet" deyip başka çocuklarının kaderinin aynı olmaması için çabalayacaklarını belirtti.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Küçük Narin'in bedeni, köyünün yakınlarındaki bir dere yatağında, çuval içinde bulundu.

CENAZESİ ADLİ TIP KURUMU'NA TESLİM EDİLDİ

Narin Güran'ın cesedi, olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada otopsi işlemleri başlatıldı ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için detaylı bir inceleme yapıldı.

24 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından, Narin'in annesi, babası ve kardeşi dahil olmak üzere toplam 24 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda olayın detayları ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.

KATLEDİLDİĞİ KÖYDE DEFNEDİLDİ

Küçük Narin’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze töreni, Batıkarakoç Köyü’ndeki camide gerçekleştirildi. Narin'in cenaze namazı, komşu köyde kılındıktan sonra, katledildiği köy olan Tavşantepe Mahallesi'nde defnedildi. Cenaze törenine, bölge halkı ve yakınları yoğun ilgi gösterdi.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI’NDAN TAZİYE MESAJI

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya hesabından küçük Narin için veda mesajı yayımladı.

İYİ Parti lideri Dervişoğlu mesajında başka çocukların kaderinin Narin gibi olmaması için çalışacaklarını belirterek, katledilen Narin'den 'af' diledi.

'BİZİ AFFET'

Dervişoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Narin, güzel yavrum; Seni yaşatamadık, seni koruyamadık, seni kurban verdik. Hepimizi affet… Küçük yaşında çok büyük bir kötülüğe muhatap oldun. Bunu asla hak etmedin. Bu dünyadan ukdeyle göçtün, bu yaşamdan alacağın var. Seni geri getiremeyeceğiz ama başka çocukların kaderinin senin gibi olmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. O zaman 85 milyona dert olan azabı biraz hafifletecek, ruhunu biraz olsun serinleteceğiz. Mekanın belli ki cennettir. Allah rahmet eylesin."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN