Arkasından bir Palu ailesi vakası daha mı çıkacak? Narin'in köyünde şok eden başka olaylar ortaya çıktı

Arkasından bir Palu ailesi vakası daha mı çıkacak? Narin'in köyünde şok eden başka olaylar ortaya çıktı

Diyarbakır'da kaybolan, daha sonra cansız bedeni bulunan Narin'in köyünde şok eden başka olaylar da ortaya çıktı! Yeni bir Palu ailesi vakası mı var? İşte ayrıntılar...

Yaklaşık 20 gündür Türkiye'nin gündemini meşgul eden 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümü, Diyarbakır’ın Tavşantepe köyünü odak noktası haline getirdi. Köydeki karmaşık ilişkiler ağı ve geçmişteki ölümler, olayın üzerindeki soru işaretlerini artırıyor.

NARİN'İN ÖLÜMÜ DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK

Narin ile ilgili korkunç iddia: Amcasının aracının ön koltuğunda baygın yatıyordu

Gazeteci Çetiner Çetin, Narin Güran’ın hayatını kaybetmesinin köyde uzun süredir gizlenen olayları ortaya çıkaracağını belirtti. Çetin, özellikle son 10 yıl içinde yaşanan ölümlerle ilgili jandarma ve savcılığın detaylı bir inceleme yapması gerektiğini vurguladı. Çetin, köydeki tüm bireylerin kimliklerinin kontrol edilmesi ve önceki ölümlerle bağlantılı araştırmalar yapılmasının büyük önem taşıdığını ifade etti.

ENGELLİ ABLANIN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Narin Güran’ın engelli ablasının da bir süre önce merdivenden düşerek yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Uzmanlar, bu olayın da incelenmesi gerektiğini belirterek, otopsi yapılmadan defin işlemi gerçekleştirilmesinin dikkat çekici olduğunu ifade etti.

Üç Bakanın 'Narin' paylaşımında 'aile' detayı dikkat çekti

NARİN'İN KUZENLERİNİN SIR ÖLÜMLERİ

Narin’in 17 yaşındaki kuzeni, geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda yaşamına son vererek ailedeki trajedilerin ilk halkasını oluşturdu. Bu intihardan kısa süre sonra ise başka bir kuzeni intihar girişiminde bulunarak ağır yaralandı ve yatalak kaldı. Bu yaşananların ardından, ailenin geçmişine dair daha da ürpertici detaylar ortaya çıktı.

KÖYDEKİ ESKİ ÖLÜMLER ORTAYA ÇIKARILACAK

Çetin’in yanı sıra, gazeteciler Veysi İpek ve Emrullah Erdinç de köyde yaşanan ölümleri mercek altına aldı. Çetin, Narin’in ölümünün, köyde geçmişte yaşanan diğer şüpheli ölümleri aydınlatabileceğini ifade etti. Çetin, “Narin’in ölümü, geçmişteki ölümleri ve köydeki durumları ortaya çıkarabilir. Bu köyde yaşananları mercek altına almak şart” dedi.

ESKİ MUHTARIN İNTİHARI SORU İŞARETİ YARATIYOR

Kayıp Narin'in Muhtar Amcası İle İlgili Yeni Karar

Veysi İpek, köyde iki yıl önce eski muhtarın intihar ettiğini ve bunun aile içindeki baskı ve hiyerarşik yapı nedeniyle gerçekleştiği iddialarının bulunduğunu belirtti. Bu iddiaların, aileyi yakından tanıyan bir kaynaktan geldiğini aktardı.

ARAZİ KAVGASI İDDİALARI

Gazeteci Nevzat Çiçek, köyde yaşanan bir arazi anlaşmazlığına dikkat çekti. Çiçek, yaklaşık bir ay önce çıkan kavganın, babadan kalma 600 dönümlük arazi nedeniyle yaşandığını belirterek, bu konunun fazla gündeme getirilmediğini ifade etti. Ayrıca, Narin Güran’ın bu olaya şahit olmuş olabileceğini ve olayın örtbas edilmeye çalışıldığını öne sürdü.

8 yaşındaki Narin'i arama çalışmalarında 15'nci gün: Özel ekip 12 dakikalık sırrın peşinde

AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, soruşturmanın gizlilikle yürütüldüğünü ve önemli bir aşamaya gelindiğini belirtti. Ensarioğlu, "Soruşturmada gizlilik var ayrıca son aşamaya gelindi. Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile de bizim dostlarımız” diyerek dikkat çekici ifadeler kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN