İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkan Subaşı’yı ziyaret etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkan Subaşı’yı ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’yı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, İl Başkanı Ali Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri yanı sıra il genel ve belediye meclis üyeleri tarafından kapıda karşılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye bahçesinde kendisini bekleyen gelin ve damadı tebrik ederek, hediyeler verdi.

Daha sonra Başkan Subaşı’yı makamında ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve beraberindeki heyet, Belediye başkanlığını kazanan Melek Mızrak Subaşı’yı tebrik etti.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU: ‘’BİLECİK’TE BELEDİYE BAŞKANIMIZIN SORUMLULUĞU ÇOK’’

Bilecik’in tarihimizdeki yerine dair konuşan Başkan İmamoğlu, ‘’Bugün Bilecik’teyiz. Elbette çok mutlu olduk. Bilecik, bize seçimi kazandırırken bizi mutlu edişinin birkaç nedeni var. Bunlardan ilki bir kadın belediye başkanının seçilmesi. Bir diğer husus ise burada yaşanan malum birkaç olayın olması. Belediye Başkanımızın ne yazık ki bildiğimiz birtakım usullerle görevinden ayrıldı ancak tekrar halkın teveccühüyle seçilmesi bizleri mutlu etti. Tabi ki de Bilecik’in önemli olan bir diğer yönü de tarihimizdeki yeridir. Tüm milletimizin kurtuluş mücadelesinin verildiği en önemli yerlerden birisi Bilecik. Hem Osmanlı imparatorluğunun kuruluşunun ana toprağı. Dolayısıyla Anadolu’yu gerçek anlamda yurt edinmemizin kaynağı. Bir başka yönüyle de kurtuluş mücadelesinin önemli savaşlarının burada yaşanması. Dolayısıyla bir yanıyla yurt edinmemizin kaynağı olduğu gibi diğer yandan milletçe umudumuzun azaldığı dönemde, düşmana ‘Dur’ denilen yerin adıdır Bilecik. Bu bağlamda Bilecik’te belediye başkanımızın sorumluluğu çok. ‘’ ifadelerini kullandı.

‘’TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ OLARAK HER İLİMİZ, İLÇEMİZ VE BELDEMİZE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Türkiye Belediyeler Birliği olarak her il, ilçe ve beldeye katkı sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan İmamoğlu, ‘’Elbette İstanbul belediye başkanı olarak aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği başkanı olarak da ülkemizin her iline, ilçesine, beldesine parti ayrımı yapmaksızın ulaşmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda yerel yönetimlerde hizmetin iyileştirilmesi ve sürdürülebilirliğini sağlamak istiyoruz. Bunun A ve B partisi yok. Bu yöntem bu şekliyle bütün devlet kademelerinde gerçekleştirilirse gerçekten de demokrasiye kavuşmuş olacağız. Ben bu yönüyle nereye ayak bassam, belediyelerimizi ziyaret edip başkanlarımızı tebrik etmeyi önemsiyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı da ‘’Bilecik Sevr anlaşmasının yırtılıp atıldığı yerdir’’ ifadelerini kullanarak, ‘’İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki değerli konuklarımızı ilimizde ağırlamaktan mutluluk ve şeref duyduk. Bizler de şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılını kutladık. Yakın zamanda açılışını yaptığımız ve şehrimizin önemini yansıtan Atatürk heykeliyle buluşturduk. En iyi şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz’’ dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu, Başkan Subaşı ve beraberindekiler daha sonra Atatürk parkında vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN