Ünlüler bayram konserinde para basacak! En yüksek ücreti bakın kim alıyor? Gülşen, Hadise, Ebru Gündeş...

Ünlüler bayram konserinde para basacak! En yüksek ücreti bakın kim alıyor? Gülşen, Hadise, Ebru Gündeş...

Kurban Bayramı yaklaşırken ünlü sanatçıların bayram konseri için alacakları ücretler de belli oldu. Gülşen, Hadise, Ebru Gündeş… Hepsi bu bayram da yine para basacak…

Kurban Bayramı’nda Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 5 yıldızlı otellerde ve Kıbrıs’taki mekanlarda sahne alan ünlü isimler bir gecelik konser ile resmen servetlerini katlayacak.

Özel günlerde yaptıkları konser anlaşmalarından aldıkları ücretlerle dikkat çeken ünlü isimlerin, Kurban Bayramı için yaptıkları anlaşmalar da belli oldu. İşte, sanatçıların bu yıl para basacağı konser ücretleri…

GÜLŞEN

gulsen.jpg

Karpaz bölgesinde bulunan Limak Cyprus’ta 16-21 Haziran tarihlerinde sahne alacak Gülşen’in otelinde, ultra her şey dahil sistemle 5 gece konaklamalı kişi başı fiyat 48.900 TL olacak.

EBRU GÜNDEŞ

ebru-gundes.jpg

Cratos Premium Otel’de 16-19 Haziran tarihlerinde Ebru Gündeş sahneye çıkacak. O tarihler arasında 3 gece tam pansiyon olarak satılan bayram tatilinin kişi başı ücreti 30.000 TL olarak belirlendi.

ZEYNEP BASTIK

zeynep-bastik.jpg

Zeynep Bastık, 17-20 Haziran tarihleri arasında Elexus Otel’de sahne alacak. Otelde tam pansiyon konaklama ve konser hizmeti almak isteyenler kişi başı 40.000 TL ödeyecek.

HADİSE

hadise.jpg

Concorde Luxury Resort’ta sahne alacak isim ise Hadise olacak. 16-19 Haziran 3 gece ultra her şey dahil konaklama ve konser bedeli 44.300 TL olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN