Ünlü oyuncu, çocukken ölüleri görüyormuş! İlginç açıklamalarıyla sosyal medyada viral oldu

Ünlü oyuncu, çocukken ölüleri görüyormuş! İlginç açıklamalarıyla sosyal medyada viral oldu

Çocukken, ölen insanları gördüğünü iddia eden ünlü oyuncu, annesinin de kendisi gibi ölüleri görebildiğini söyledi. İşte detaylar...

'Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir' (How to Lose a Guy in 10 Days) sinema filminin yıldızı Kate Hudson, Sirius XM'in The Howard Stern Show programında kendi deyimiyle 'altıncı hissi' hakkında konuştu. Kate Hudson, sunucu Howard Stern'in kendisinin ve ünlü annesi Goldie Hawn'ın, "Ölü insanlar görüp göremediğini" söylemesi üzerine, "Her şeyi görebiliyorum" dedi.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre Howard Stern, Kate Hudson'ın hayatını kaybetmiş babasının hayaletini görüp göremediğini şakayla karışık sorunca 45 yaşındaki oyuncu, yeteneklerinin esasen ruhani varlıklardan gelen 'mesajlardan' ve tarot kartlarını okumaktan ibaret olduğunu açıkladı.

"ÖLÜ İNSANLAR GÖRÜYORUM"

Kate Hudson, "Küçük bir kızken aslında epey çılgındım çünkü sürekli hayaletler görürdüm. Biraz Altıncı His (The Sixth Sense) gibiydim, 'Ölü insanlar görüyorum' gibi. Küçükken biraz böyleydim" diye konuştu.

Sunucu daha sonra Kate Hudson'dan ölümden sonraki yaşam hakkında 'biraz umut' vermesini istedi ve 'Şöhrete İlk Adım'ın (Almost Famous) oyuncusu bunun hayal edebileceğimizden 'daha bilimsel' olduğunu itiraf etti.

kate-hudson-kac-yasinda.jpg
Kate Hudson

"ÇOK TUHAF FAKAT GÜZEL"

Kate Hudson, "(Öbür dünyanın) çok fazla boyutlu olduğuna inanıyorum ve her şeyi bilmemiz gerektiğini düşünüyoruz ama bilmiyoruz ve bunu oraya gittiğimizde göreceğiz ancak bence çok tuhaf fakat güzel olacak" diye ekledi.

Üç çocuk annesi, medyum niteliklerinden daha önce de bahsetmişti. Kate Hudson, 2014'te Alan Carr'ın Chatty Man Show programında, bir keresinde 'yüzü olmayan bir kadın hayaleti' gördüğünü açıklamıştı. Kate Hudson, "Bu gerçekten tüyler ürperticiydi" dedi.

"ANNEM DE ÖLÜLERİ GÖRÜYOR"

Görünüşe göre psişik yetenekleri aileden geliyor, zira Kate Hudson, Goldie Hawn'ın da hayalet gördüğünü paylaşmıştı. "Ben ve annem Goldie, ölü insanları görebiliyoruz" diye ekledi.

Kate Hudson, "Bu gerçekten görmek değil, bir ruhu hissetmek; beşinci bir enerjiyi. Ben enerjiye inanırım. Beynimizin görsel şeyleri oluşturabileceğine inanıyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN