Tüfekle vurulan köpeği Hande Yener sahiplendi

Bartın'da kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla vurulan sahipsiz köpeğin tedavisi sürüyor. Alkollü şahısların vurduğu, başından ve vücudundan çok sayıda kurşun çıkan köpeği şarkıcı Hande Yener'in sahiplendiği öne sürüldü.

Almanya’dan Bartın’ın Kozcağız beldesine yıllık izne gelen 19 yaşındaki gurbetçi H.C.U., 22 Temmuz günü alkol aldıktan sonra Ateş isimli sokak köpeğini av tüfeğiyle başından vurdu.

Silahtan çıkan kurşun, köpeğin burnunda delik açtı. Yaralanan köpeği fark eden vatandaşlar, sosyal medya üzerinden Zonguldak’taki hayvansever Seda Kaya’ya ulaşarak durumu anlattı. Kaya, köpeği Zonguldak’taki veteriner kliniğine getirdi. Burada ameliyata alınan köpeğin vücudundan çok sayıda kurşun çıktı.

yeni-proje-2.jpg

Hayvanın gözü de ampute edildi. Çıkarılan kurşun ise burnunda delik açtı. Kaya, sosyal medyadan kendisine ulaşan şarkıcı Hande Yener’in köpeği sahiplendiğini ve tedavisinin ardından İstanbul’a nakil ettireceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN