Songül Karlı gençleşeyim derken bakın ne hale geldi? 'Yeter be abla'

Songül Karlı gençleşeyim derken bakın ne hale geldi? 'Yeter be abla'

Türkücü Songül Karlı gençleşeyim derken tanınmaz hale geldi. Estetik ve abartılı filtreleriyle gündemden düşmeyen Karlı, son paylaşımıyla herkesi yine şaşırttı. Görenler "Songül bu sen misin?" yorumları yaptı.

Ünlü türkücüsü Songül Karlı, yine sınırları zorladı. Son yıllarda yaptığı estetiklerle başka birine dönen Karlı, bu kez sosyal medya filtresini abartınca alay konusu oldu. Karlı'yı kimse tanıyamadı.

songulkarliestetik.jpg

ESTETİK DE SONGÜL KARLI'YA ÇARE OLMADI

Kendini spora ve estetiğe veren Songül Karlı'yı estetik de kurtaramadı. Karlı, estetiğin üzerine gençleşme filtreleri de kullanmaya başladı. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Songül Karlı, bu kez işi iyice abarttı.

Dudaklarını ve kollarını yaptıran Songül Karlı, bu defa filtreli hallerini paylaştı. Son verdiği poz ise olay yarattı.

songul.jpg

FİLTREYİ ABARTINCA ALAY KONUSU OLDU

Eli göğsünde poz veren Karlı, genç göstermek için filtre kullandı. Karlı'daki büyük değişim takipçilerin gözünden kaçmadı. Görenler, "Songül bu sen misin?" yorumları yaptı

songulkarli.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN