Şeyma Subaşı Acun'a saldırdı! Nafaka yüzünden olay çıktı

Şeyma Subaşı Acun'a saldırdı! Nafaka yüzünden olay çıktı

Ayrıldığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tekrar barışan Şeyma Subaşı, Bodrum'da aşk tazelerken, eski eşi Acun Ilıcalı'yla mekanda bir araya gelen Subaşı olay çıkardı. İddialara göre Melisa'nın velayeti ve nafaka yüzünden tartışan ikili birbirlerine girerken ikilinin tartışması ise etrafındaki kişiler tarafından şaşkınlıkla izlendi. O görüntüler ise sosyal medyaya bomba gibi düştü. İşte o fotoğraf

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi bir küs bir barışık yaşayan Şeyma Subaşı, tekrardan eski nişanlısı ile bir araya geldi. Bodrum'da beraber tatil yapan ikili gözlerden uzak aşklarını yaşarken, Subaşı'nın eski eşi Acun Ilıcalı ile görüntüleri ortaya çıktı. Maçakızı isimli mekanda bir araya gelen Subaşı, Ilıcalı'yla kızları Melisa'nın velayeti ve nafaka yüzünden birbirine girdi. O anın görüntüleri ortaya çıktı. İşte herkesi şoke eden o kavga görüntüsü.

seymaaa.jpg

VELAKET VE NAFAKA YÜZÜNDEN BİRBİRİNE GİRDİLER

Ünlülerin mekanları arasında yer alan Maçakızı'nda eski eşi Acun Ilıcalı ile bir araya gelen Şeyma Subaşı adeta ortalığı ayağa kaldırdı. İddialara göre uzun süredir kızının velayetini almak isteyen Subaşı, Ilıcalı ile velayet ve nafaka yüzünden herkesin gözü önünde tartışmaya girdi. Etrafındaki kişiler tartışmayı şaşkınlıkla izlerken Subaşı'nın tartışmayı büyütmesinden sonra Ilıcalı'nın mekanı terk ettiği söylendi.

İŞTE ŞEYMA SUBAŞI VE ACUN ILICALI'NIN KAVGA GÖRÜNTÜSÜ

seymaacun.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN